Category


Particulier

Woonhuis Viandenlaan

Het centrum van het Ginneken wordt gekenmerkt door een afwisseling van grote en kleine huizen. Dit huis heeft aan de voorzijde een gesloten beeld omdat het aan een drukke verkeersstraat ligt. Een poort geeft toegang tot een gedeeltelijk overdekte binnenplaats die aansluit op een grote achtertuin. De open plattegronden hebben een sterke zeggingskracht door de..

Woonhuis Oostvoorne

Deze langgerekte vrijstaande woning heeft een landelijke uitstraling met een gebogen rietenkap. De goothoogte was laag bepaald in het bestemmingsplan, toch is de inhoud van deze woning zeer ruim en staat het hoge gebogen dak in een goede verhouding met de gemetselde 1-laagse plint.

Villa Montenshof

Concept Bij de voormalige burgemeesterswoning van Breda is aan de achterzijde de keuken vergroot, een nieuwe serre gebouwd en een dubbele vrijstaande garage gebouwd. Alles in de bijpassende stijl van deze klassieke woning. Veel aandacht is besteed om de gedateerde woning duurzaam te maken t.a.v. energieverbruik en in het interieur een frisse look te verkrijgen.